Een kort woordje uitleg.

Wie ben ik?

Belgisch Chocolatier

Hallo! Voor degenen die me nog niet kennen, ik ben Sam Aerts uit Bree. Al van jongs af aan werd de liefde voor lekker eten me met de paplepel ingegeven. Als 21-jarige ben ik gestopt met mijn opleiding en heb ik beslist om een heel ander pad op te gaan en eindelijk mijn droom na te jagen. Na mijn koksopleiding, deed ik ervaring op in verschillende restaurants, waar al snel mijn voorliefde voor patisserie duidelijk werd. Door hier steeds meer en meer mee bezig te zijn, besefte ik dat ik mijn echte passie eindelijk gevonden had, namelijk chocolade. Ik heb dus een tijdje geleden Nué Chocolates opgericht om mijn passie aan jullie over te brengen en jullie van mijn creaties te laten genieten. Ik probeer mijn ervaring als patissier in de horeca te combineren met mijn opleiding als chocolatier om zo een basispraline om te toveren tot een klein dessertje. Ik ben kritisch over mezelf en mijn werk, waardoor alle pralines eerst mijn goedkeuring moeten krijgen vooraleer ze in jullie doosje terecht kunnen komen. Zo proberen we enkel het beste aan jullie te presenteren!

Je vraagt je misschien af waarom ik dan toch in de wij-vorm praat op de website? Ik houd me bezig met de chocolade en het praktische, maar mijn vriendin, Janne, neemt de social media en communicatie met jullie voor haar rekening. Ik zou dus zwaar in de problemen komen moest ik haar hier geen eervolle vermelding geven. Dat begrijpen jullie wel zeker?

 – Sam Aerts

 

Hoera! Je hebt door deze pagina te bezoeken (en hopelijk te lezen) wel een extraatje verdiend! Gebruik tijdens het afrekenen de code: “LANCERING” voor 10% korting op je volgende bestelling!

Snel zijn is de boodschap, want enkel de eerste 10 kunnen deze code verzilveren!