Maak kennis met onze
9 nieuwste smaken
Citroen – Meringue
Een eigen interpretatie van mijn persoonlijk favoriet dessert. Een fluffy marshmallow gecombineerd met een citroen ganache en een crispy bodem omhuld in witte chocolade.
Rozenblaadjes – Kokos
Combinatie van rozenblaadjes- en kokosganache met een speelse twist omhuld in witte chocolade.
Sinaas – Grand Marnier
Een Pim’s koekje waarbij we een gel van sinaasappel combineren met een Grand-Marnier donkere chocolade ganache.
Crispy – Praliné
Praliné gecombineerd met luchtige rijstkorrels voor een leuke crisp omhuld in melkchocolade.
Appel – Kaneel
Mijn twist op een heerlijke Apfelstrudel, waarbij we een gel van appel combineren met een ganache op basis van kaneel.
Passievrucht – Mango
Een gel van mango, gecombineerd met een passievrucht ganache omhuld in witte chocolade.
65% Madagaskar
Voor de echte chocoladeliefhebber hebben we een donkere chocolade ganache van de 65% Madagaskar blend omhuld in donkere chocolade.
Framboos
Een echte klassieker waarbij we een gel van framboos combineren met een ganache van donkere chocolade, omhuld in donkere chocolade.
Gezouten Karamel
Een heerlijke, lopende karamel met een snuifje zout omhuld in melkchocolade.
Citroen – Meringue
Een eigen interpretatie van mijn persoonlijk favoriet dessert. Een fluffy marshmallow gecombineerd met een citroen ganache en een crispy bodem omhuld in witte chocolade.
Rozenblaadjes – Kokos
Combinatie van rozenblaadjes- en kokosganache met een speelse twist omhuld in witte chocolade.
Sinaas – Grand Marnier
Een Pim’s koekje waarbij we een gel van sinaasappel combineren met een Grand-Marnier donkere chocolade ganache.
Crispy – Praliné
Praliné gecombineerd met luchtige rijstkorrels voor een leuke crisp omhuld in melkchocolade.
Appel – Kaneel
Mijn twist op een heerlijke Apfelstrudel, waarbij we een gel van appel combineren met een ganache op basis van kaneel.
Passievrucht – Mango
Een gel van mango, gecombineerd met een passievrucht ganache omhuld in witte chocolade.
65% Madagaskar
Voor de echte chocoladeliefhebber hebben we een donkere chocolade ganache van de 65% Madagaskar blend omhuld in donkere chocolade.
Framboos
Een echte klassieker waarbij we een gel van framboos combineren met een ganache van donkere chocolade, omhuld in donkere chocolade.
Gezouten Karamel
Een heerlijke, lopende karamel met een snuifje zout omhuld in melkchocolade.