Maak kennis met onze

9 nieuwste smaken

Citroen – Meringue

Citroen – Meringue

Een eigen interpretatie van mijn persoonlijk favoriet dessert. Een fluffy marshmallow gecombineerd met een citroen ganache en een crispy bodem omhuld in witte chocolade.

Rozenblaadjes – Kokos

Rozenblaadjes – Kokos

Combinatie van rozenblaadjes- en kokosganache met een speelse twist omhuld in witte chocolade.

Sinaas – Grand Marnier

Sinaas – Grand Marnier

Een Pim’s koekje waarbij we een gel van sinaasappel combineren met een Grand-Marnier donkere chocolade ganache.

Crispy – Praliné

Crispy – Praliné

Praliné gecombineerd met luchtige rijstkorrels voor een leuke crisp omhuld in melkchocolade.

Appel – Kaneel

Appel – Kaneel

Mijn twist op een heerlijke Apfelstrudel, waarbij we een gel van appel combineren met een ganache op basis van kaneel.

Passievrucht – Mango

Passievrucht – Mango

Een gel van mango, gecombineerd met een passievrucht ganache omhuld in witte chocolade.

65% Madagaskar

65% Madagaskar

Voor de echte chocoladeliefhebber hebben we een donkere chocolade ganache van de 65% Madagaskar blend omhuld in donkere chocolade.

Framboos

Framboos

Een echte klassieker waarbij we een gel van framboos combineren met een ganache van donkere chocolade, omhuld in donkere chocolade.

Gezouten Karamel

Gezouten Karamel

Een heerlijke, lopende karamel met een snuifje zout omhuld in melkchocolade.

Citroen – Meringue

Citroen – Meringue

Een eigen interpretatie van mijn persoonlijk favoriet dessert. Een fluffy marshmallow gecombineerd met een citroen ganache en een crispy bodem omhuld in witte chocolade.

Rozenblaadjes – Kokos

Rozenblaadjes – Kokos

Combinatie van rozenblaadjes- en kokosganache met een speelse twist omhuld in witte chocolade.

Sinaas – Grand Marnier

Sinaas – Grand Marnier

Een Pim’s koekje waarbij we een gel van sinaasappel combineren met een Grand-Marnier donkere chocolade ganache.

Crispy – Praliné

Crispy – Praliné

Praliné gecombineerd met luchtige rijstkorrels voor een leuke crisp omhuld in melkchocolade.

Appel – Kaneel

Appel – Kaneel

Mijn twist op een heerlijke Apfelstrudel, waarbij we een gel van appel combineren met een ganache op basis van kaneel.

Passievrucht – Mango

Passievrucht – Mango

Een gel van mango, gecombineerd met een passievrucht ganache omhuld in witte chocolade.

65% Madagaskar

65% Madagaskar

Voor de echte chocoladeliefhebber hebben we een donkere chocolade ganache van de 65% Madagaskar blend omhuld in donkere chocolade.

Framboos

Framboos

Een echte klassieker waarbij we een gel van framboos combineren met een ganache van donkere chocolade, omhuld in donkere chocolade.

Gezouten Karamel

Gezouten Karamel

Een heerlijke, lopende karamel met een snuifje zout omhuld in melkchocolade.